Schrijf ons een bijdrage

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Jouw gegevens zijn veilig in onze handen. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
145 berichten.
 Gemiddelde waardering: 4,98 van de 5 (145 stemmen)
Vancoillie - Vansteenkiste uit Sint-Eloois-Winkel  
We speelden al een hele tijd om ons een elektriche fiets aan te schaffen, maar we hadden allebei nog een mooie goede fiets die we alleen maar gebruikten als we eens een week op vakantie gingen.

Toen hoorden we van een familielid van mijn man dat hij iemand kende die gewone fietsen ombouwde tot elektriche. We hebben dan via dat familielid contact genomen met Wim. We zijn tot een akkoord gekomen maar hebben wel een half jaar moeten wachten voor de ombouwing.

We hebben nu enkele weken onze omgebouwde fiets en het is een plezier om te fietsen. We kunnen meer dan 120 km fietsen vooraleer we de batterij moeten opladen.

Dank u wel Wim voor de goede servies en uitleg. We komen zeker bij u voor het verder onderhoud van onze fiets!

Jozef en Christa
... Wissel deze metabox.
Geert Van Hulle uit Zomergem  
Ik was met mijn oude kapotte elektrische fiets al bij 2 fietsmakers geweest. De eerste wou er letterlijk niet naar kijken omdat de fiets te oud was. De tweede wou mij wel helpen, maar kon het niet omdat de stukken niet meer te krijgen waren. Tot ik met Wim belde en er eens langs ging. Een half uur later was de fiets gemaakt. Een vakman met een passie voor wat hij doet.
... Wissel deze metabox.
Kristof Pardo uit Ruddervoorde  
Nadat ik al enkele speed pedelecs had uitgetest kwam ik bij Wim langs.Hij maakte direct tijd voor me , gaf uitgebreide info en liet me verschillende fietsen testen waarbij hij steeds meefietste en de nodige uitleg verschafte.

Uiteindelijk ging mn voorkeur uit bij een EE sport speed pedelec.

Na bijna 1000km op de teller kan ik alleen maar positieve commentaar verschaffen ,de fiets bolt enorm goed en snel,grote accu capaciteit,zit heel comfortabel en qua prijs zeer aantrekkelijk tov andere speed pedelecs.Over Wim niks anders dan lof,sympathieke man die weet waarmee hij bezig is.
... Wissel deze metabox.
Noël Lesage uit Ardooie  
Twintig jaar geleden heb ik mij een electrische fiets aangeschaft : Yamaha Pas XPC 26. Dit model wordt niet meer vervaardigd.Een paar weken terug liet de motor het afweten. Ik besef dat niemand staat te springen om deze oldtimer na te zien of te herstellen.Ik bezocht de website van WIM. Bij de rubriek " herstellingen" stond te lezen : " Voor elk probleem vindt Wim wellicht een oplossing. DAAG HEM UIT !!! "

Ik heb Wim uitgedaagd en werkelijk : 2 dagen later was mijn oud stalen ros hersteld!!!

Wim is het levend bewijs dat er nog mensen zijn die hun vak met liefde en kennis van zaken uitoefenen. Maar je moet ze vinden!!

1000 X DANK ,Wim ! En proficiat! DOE ZO VERDER!!!
... Wissel deze metabox.
Jill Fadeux uit Ertevelde  
Wat zijn we goed geholpen geweest bij Wim! De ombouw van onze hase zitdriewieler naar de elektrische versie ervan is door een vakman met een groot hart gedaan!
... Wissel deze metabox.
Erwin Gheyle uit Gits  
Reeds 2,5 jaar rij met een elektrische fiets van bij Wim.

Wat een vakkennis en vriendelijke, perfecte service!!!

Echt een aanrader voor iedere E-biker !!!!

Elk zegge het voort!!!
... Wissel deze metabox.
Devos Bob uit Kachtem  
Nu al een dikke 600km op de teller van mijn EE-sport speedbike en eerste gratis onderhoud de revue gepasseerd. Beetje lang wachten op de papieren (maar daar kan Wim niets aan doen) maar uiteindelijk niets dan lof; zowel voor de fiets als de service van Wim. Deskundige uitleg, proefritje mogen doen EN een testrit met de aangekochte fiets, alles dik in orde. Bij eerste gratis onderhoud hier en daar wat kleine aanpassingen, Wim neemt er uitgebreid zijn tijd voor en zorgt ervoor dat alles tiptop in orde is. Kortom, een zeer tevreden klant !!
... Wissel deze metabox.
Gudrun Vandenbunder uit Roeselare  
Een jaartje moeten wachten voor de fiets kon omgebouwd worden maar was zeker het wachten waard. Heel goede uiteenzetting en een begeleid fietsritje toen de fiets omgebouwd was. Wim houdt rekening met de wensen van de klant en wat ik zeker ondervonden heb is dat Wim bloedeerlijk is. Geen katten in zakken. Mijn volle waardering voor Wim Vervaele.
... Wissel deze metabox.
Verlinde Liliane uit Lichtervelde  
Mijn fiets is een jaar geleden omgebouwd en ik ben er super tevreden over !! Heel goede service en alles goed uitgelegd ! Bedankt Wim !!
... Wissel deze metabox.
Danny Decreus uit Ieper  
Rijden nu al een jaartje probleemloos met onze omgebouwde tandem rond ,met lichte ondersteuning , ritje van 60 Km .
... Wissel deze metabox.
Van Iseghem Freddy uit Lichervelde  
Onze nieuwe fiets meldde soms problemen via de fietscomputer.Wim probeerde met de glimlach het probleem op te lossen waarin hij ook is geslaagd.

Hij draagt service hoog in het vaandel en verdient daarvoor zeker een AWARD. De goede serviceverlening zal zich zeker verlonen in de toekomst bij het runnen van zijn fietsenzaak.

Wij zijn uiterst tevreden over de aankoop en de service die Wim ons biedt.

Daarom deze tip voor wie een fiets wenst te verbouwen of nieuw aan te kopen.

" WEES SLIM EN KOOP BIJ WIM !! "
... Wissel deze metabox.
Vandenabeele uit Jabbeke  
WAT EEN REVELATIE. SUPER. DANK JE WEL WIM.
... Wissel deze metabox.
Gert Van Den Wyngaert uit Lochristi  
Super tevreden van de recente ombouw van onze tandem (Hase Bike Pino). Wim werkt zeer Professioneel. Je krijgt een zeer goede begeleiding en perfecte advies op maat. De Bafang motor is zeer sterk. Een helling van 10% op stand 5 geen enkel probleem. Top Werk!!!
... Wissel deze metabox.
Schepens uit Zemst  
echt een omgebouwde fiets dat super rijd.

Wim is de specials dat ik zocht, zowel de uitleg als de proefrit hebben me enorm veel bijgebracht.

Als je een fiets wil ombouwen of aankopen geloof me één adres Bij Wim, mijn woorden schieten te kort.

bedankt Wim
... Wissel deze metabox.
Patricia Heye uit Destelbergen  
Lang heb ik getwijfeld of ik mijn fiets zou laten ombouwen. Na een zoektocht op internet kwam ik bij Wim terecht. Vorig jaar oktober liet ik mijn Vlerick fiets dan door Wim ombouwen. niets anders dan lovende woorden voor Wim. Super blij ben ik met mijn e-Bike die wel tot 140km kan met één oplaadbeurt (in de zomer, in de winter is dat ongeveer 120km)

Dank u wel Wim
... Wissel deze metabox.