Schrijf ons een bijdrage

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Jouw gegevens zijn veilig in onze handen. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
145 berichten.
 Gemiddelde waardering: 4,98 van de 5 (145 stemmen)
Rudy Vannieuwenborgh uit Zwevezele  
Sedert 1/12/2016 zijn mijn echtgenote en ikzelf tesamen met pensioen. Beide zijn we liefhebbers van fietsen langs de landelijke wegen. Jaren hebben we dat gedaan met een "gewone" fiets. Gezien we "bijna" dagelijks de fiets nemen en vaak geconfronteerd waren met helingen (bruggen) oversteken, tegen wind boxen en de pensioenleeftijd, dachten we om een electrische fiets aan te schaffen.

Gezien onze fietsen nog intact waren, hebben we onze fiets laten ombouwen door Wim.

Sedert eind jan 2018 rijden we nu electrisch en zijn we ZEER tevreden. Met plezier en met een kleine inspanning genieten we nu nog meer van onze ritten. Hellingen en wind houdt ons niet meer tegen om te gaan fietsen. We zouden onze "electrische" fietsen niet meer kunnen missen!!!!

Bedankt Wim (voor de ombouwing en de nodige informatie).

groeten vanuit Zwevezele

vanwege Astrid en Rudy
... Wissel deze metabox.
Ronny & Sabine uit Ichtegem  
Bij een bezoekje aan familie uit Lichtervelde, kwam het onderwerp fietsen aan bod. Zij toonden ons hun, door Wim, omgebouwde fiets en lieten ons een ritje maken. We waren meteen verkocht om ook onze fietsen te laten ombouwen. Na een afspraak en deskundige uitleg, konden we samen met Wim een testrit maken. Hij nam alle tijd voor ons. Niets was hem teveel. Ook na de ombouw konden we nog een testrit maken. SUPER... SUPER. We rijden nu al enkele maanden. Gewoonweg zalig, fantastisch. Ik zou zeggen: denk je eraan je fiets te laten ombouwen? 1 adres, bij Wim moet je zijn.

Wim, bedankt voor het prachtige werk, de prima service en het altijd klaar staan voor de lustige fietsers.
... Wissel deze metabox.
Eric Vandewiele & Frieda Vandaele uit Eernegem  
7 jaar terug 2 elektrische fietsen aangeschaft, we waren heel content maar onze fietsenmaker ging met pensioen, dus waar nu naar toe niemand wilde aan onze fietsen werken, toen we via onze buurvrouw hoorden dat er in Lichtervelde iemand was die ons zeker zou helpen, van zij had een fiets laten ombouwen naar een elektrische fiets, dus wij naar daar en dat is het beste wat we konden doen.

We werden daar heel vriendelijk ontvangen en zeker goed geholpen, tot dat onze fiets ook intussen al 46 km gereden had dus besloten wij om hem te laten ombouwen, Wim heeft dat gedaan en het is een droom om nu te fietsen, we hoeven nu niet meer bang te zijn dat we niet gaan rond geraken, het is het beste wat we maar konden dromen, het is zalig echt waar !!! dus Wim bedankt en doe zo verder, wij zijn super content,

05-07-2018

Eric en Frieda uit Eernegem
... Wissel deze metabox.
Bernadette Deroo uit Geluwe  
Ik heb dit voorjaar, na een tip van mijn moeder die in zijn buurt woont, mijn op maat gemaakte, 5 jaar oude Koga-fiets laten ombouwen door Wim. Een investering die zijn geld meer dan waard is!

Om medische redenen werd mij aangeraden om zoveel mogelijk te sporten. Nu lukt ook de woon-werkverplaatsing perfect met de fiets. Hรฉรฉrlijk om fris, vol energie en niet bezweet je werkdag te starten en om โ€˜s avonds ontspannen weer thuis te komen ...

De service, de uitleg en de kennis van Wim zijn top! Niets is hem teveel. Afspraken en beloftes qua leveringstermijn worden heel stipt nagekomen. De proefritten vรณรณr en na de ombouw tonen hoe gepassioneerd hij met zijn vak bezig is. Kortom, dit is een vakman met een hart voor zijn stiel รฉn voor mensen.

Aan รฉรฉnieder die de aankoop van een e-bike overweegt: ga eerst eens praten met Wim. De kans is hรฉรฉl groot dat je nergens anders meer binnengaat! Topadres en topmens!
... Wissel deze metabox.
Filip uit Staden  
Destijds een batavus Socorro easy aangekocht. Na een 4 tal jaar liet de batterij het afweten..

Ik had niet veel keuze in eerste instantie : een nieuwe dure baterij laten installeren bij Batavus dealer (+-800โ‚ฌ in Roeselare met uitlezen aan de computer).

Maar plots vernam ik het geode nieuws via een vriend (Dario) dat Wim Vervaele mij een andere oplossing kon bieden. Ik was heel erg geรฏnteresseerd en vroeg meer info aan Wim.

Ik kon heel dat batavus geode eraf laten gooien en een andere (krachtiger) motor en (betere) batterij laten monteren bij Wim voor een verwaarloosbare meerprijs....gevolg : ik hang niet meer af van de batavus dealers die profiteren en alles veel te duur maken.

Hartelijk dank Wim!

Nu reeds 1250 km gereden zonder enig problem, TOPPIE!!!

Groeten, Filip.
... Wissel deze metabox.
Johan Van Hessche uit Eernegem  
Het ombouwen van mijn fiets,z'n groot jaar geleden, is de beste en gezondste investering die ik ooit gedaan heb.Ik moedig hierbij iedereen aan om zijn of haar fiets door Wim te laten ombouwen tot een elektrische. Voordeel is dat je je eigen fiets (hybride fiets, koersfiets, MTB,enz.) kan behouden en kiezen voor verschillende types van ombouw. Wim begeleidt je perfect bij je keuze. Een technieker met het hart op de juiste plaats voor z'n klanten.Altijd antwoord op je mails.Juist nog 2 kwaliteits- buitenbanden aan gekocht voor andere fiets,maar steeds met de nodige uitleg van Wim.Vol lof , zoals iedereen hier.
... Wissel deze metabox.
Pieter Pollet uit Ichtegem  
2 jaar en meer dan 20 000km na het ombouwen van mijn racefiets naar elektrische fiets werkt deze nog steeds PERFECT. De service na verkoop blijft super en Wim blijft meedenken hoe hij de fiets nog beter kan afstellen op mijn wensen. TOP!
... Wissel deze metabox.
Ketels Eric uit Meulebeke  
Kocht tweedehands een ombouw set van Baffang

Was al geen kanten tevreden van mijn koop

Snelheid was in hoogten en laagten

Ben met set naar Wim gegaan en heeft dit zonder problemen in orde gebracht

Resultaat de regeling gebeurt zacht en verbruik is gedaald

Wim is een persoon die slechts tevreden is als klant tevreden is

Doe meer dan 10000km heb al bij veel grote fietszaken geweest waar veel moeilijke woorden gebruikt worden maar kennis van zakens veel minder is ondanks het grote bord E Bike SERVICE
... Wissel deze metabox.
Jackie Soenen & Rita uit Staden  
Na lang twijfelen hebben we onzer beide Venturelli fietsen ,een jaar terug laten ombouwen bij Wim.

Alles verliep perfect zoals afgesproken en de vriendelijke en professionele service was er een om "u"

tegen te zeggen.

De gebruikte Bafang middenmotor loopt zeer vlot en bijna geruisloos. Met de gebruikte 17Ah batterij kunnen we ongeveer 180 km rijden zonder heropladen.

Op onze leeftijd kunnen we opnieuw heerlijke lange fietstochten maken zonder vermoeidheid.....

Onze fietsen zijn ook lichtgewichten gebleven. Vinden we voor onszelf ook zeer belangrijk.

Dank u wel Wim. We wensen je alle succes met de zaak !!!
... Wissel deze metabox.
Kindt Stefaan uit Lichtervelde  
Langs deze weg wil ik Wim nog es bedanken voor de top-service.

Mijn huidige fiets heb ik laten ombouwen na het deskundige advies van Wim.

Een begeleide proefrit om U tegen te zeggen!!

Niets is Wim teveel gevraagd.

Ik gebruik nu mijn fiets voor woon-werkverkeer.

Wat een plezier.

Alles werkt prima, is mooi afgewerkt!! Subliem.

Een fietsenmaker met een hart en passie voor zijn werk!!

Onlangs nog lek gereden de vrijdag in de vooravond.

Dezelfde avond nog na openingsuren nog hersteld.

Waar heden ten dage zal je dit nog tegenkomen!!

Kortom een 3-letter woord voor deze man: TOP!
... Wissel deze metabox.
Van De Voorde Maurice - Pattyn Heidi uit Torhout  
2 eclectische vouwfietsen Bizobike aangekocht 20/05/2018

wat een service ook op zondag test km afgelegd met de nodige instructies

Wim weet van aanpakken en is van alles goed op de hoogte wat betreft elektrische fietsen .

Bedankt Wim voor de nodige tijd en uitleg
... Wissel deze metabox.
Pynket Mark uit Rumbeke  
beste Wim mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over onze beslisssing om onze fietsen te laten ombouwen,we hebben een correcte en leerrijke uitleg gekregen ,die je elders hoogstwaarschijnlijk niet krijgt,ook een proefrit kwam aan bod en nu genieten we ten volle van onze fietsen nogmaals bedankt Wim voor je perfecte service.
... Wissel deze metabox.
Johan Depoorter uit Kortemark Belgien  
Gisteren bij Wim langs geweest voor nazicht van mijn (15 jaar oude) Novy fiets die ik in september 2015 had laten ombouwen. In anderhalf uur tijd werd de fiets voorzien van een nieuw voorblad, pion, ketting en versnellingskabel. Bedankt Wim , om me zo snel te hebben willen helpen. โ€™s Morgens een telefoontje en ik kon dezelfde dag nog langsgaan ! Direct prima hersteld!

Het ombouwen van mijn fiets is de beste en gezondste investering die ik ooit gedaan heb.Ik moedig hierbij iedereen aan om zijn of haar fiets door Wim te laten ombouwen tot een elektrische. Voordeel is dat je je eigen fiets (hybride fiets, koersfiets, MTB,enz.) kan behouden en kiezen voor verschillende types van ombouw. Wim begeleidt je perfect bij je keuze. Zijn topper is momenteel de middenmotor met de framebatterij van 48 Volt en 17 Ah, goed voor 816 Wh, waarmee je makkelijk de 45 km/uur haalt en de duurdere speedbikes makkelijk bijhoudt en dit voor een derde van de prijs.

Dit wordt mijn volgende, denk ik.
... Wissel deze metabox.
RVM  
Nadat ik mijn koersfiets door jou heb laten ombouwen,ben ik meer dan overtuigd van de kwaliteit van jouw ombouwset met middenmotor.

Intussen heb ik 10 stevige ritten gefietst en ben ik aangenaam verwondert van de ondersteuning,maw dit is het beste wat me kon overkomen op mijn toch wel gezegende leeftijd.

Uw onthaal,vakkennis,dienst na verkoop zijn gewoonweg uitstekend.

Mijn omgebouwde koersfiets is super,echt een aanrader voor eenieder die zijn fiets wil gaan ombouwen (ongeacht model of leeftijd van de fiets) mijn ervaring en samenwerking met Wim

verliep vlekkeloos,correct en gรฉรฉn verrassingen bij aflevering van mijn koersfiets,Wim's opinie is goeie afspraken maken goeie vrienden,punt uit.

Zijn testritten die hij maakt met iedere klant zijn uitmuntend,je fiets op een natuurlijk parcour op de openbare weg en alles komt aan bod,lang vals plat,pittiger hellingen en het laatste stuk volledig de wind op kop.

Terug bij Wim aangekomen heb je wel 11 km gefietst,Fantastisch doe zo verder RVM
... Wissel deze metabox.
Freddy Theuninck uit Zarren  
Dank je wel Wim, ik ben heel tevreden. Het is net als vroeger met de koersfiets. Ik wist niet dat het mogelijk was om op die manier te kunnen genieten van het fietsen. Ik zou het iedereen aanraden!
... Wissel deze metabox.