Tworby: fiets ombouwen naar gemotoriseerde driewieler

Maak van je vertrouwde elektrische fiets een driewieler

Met Tworby blijf je langer, gezonder, veiliger en duurzamer mobiel.

Door het achterwiel van jouw vertrouwde fiets te vervangen door de gepatenteerde Tworby module bouwt Wim Vervaele hem om tot een stabiele driewieler.  

Tworby is ontwikkeld als ondersteuning voor wie hulpbehoevend is. Misschien voel jij je ook niet langer veilig in het verkeer? Word je wat onzeker of zelfs onstabiel op een tweewieler. Dan is Tworby dé oplossing. Ga langs bij Wim Vervaele met jouw eigen fiets en hij bekijkt samen met jou de opties.

Vraag zeker ook even een proefrit op het demo-model. Je krijgt de nodige instructies en je komt alvast te weten wat voor meerwaarde een driewielfiets voor jou zou betekenen!

  • Je voelt je stabieler, ook op lagere snelheden;
  • Met een Tworby met trapbekrachtiging merk je ook dat je energie overhoudt voor een fijne tussenstop;
  • Met de uniek Tworby-module worden beide achterwielen tegelijk aangedreven. Daardoor trap je nooit zonder grip;
  • Het systeem remt zeer symmetrisch door gebruik te maken van hydraulische schijfremmen.

Tworby is een jong Nederlands bedrijf dat mensen zo lang mogelijk met hun eigen fiets in beweging wil houden. Gebruikers ervaren een verbeterde zelfredzaamheid, vrijheid en vitaliteit. Het systeem is modulair ontwikkeld en kan daardoor op vrijwel elke fiets worden gemonteerd. Voor deze installatie selecteert Tworby nauwkeurig de dealers. Een gedegen opleiding en technische kennis zijn een must om in hun netwerk te worden opgenomen. Wim Vervaele is dan ook trots tot deze groep te behoren. We helpen je met veel plezier terug de weg op.

Ontvang regelmatig onze fietstips