Ombouw van je eigen fiets

Budgetvriendelijke hulpmotor

De elektrische fiets wint steeds meer aan enthousiasme van zowel jong als oud. Vlaanderen wordt niet zozeer gekenmerkt door veel hellingen, maar de wind zorgde al bij heel wat fietsers voor de nodige frustraties. Een elektrische hulpmotor maakt het fietsen heel wat aangenamer. Je zal zelfs merken dat je sneller de fiets neemt om even een boodschap te doen of om een uitstapje te maken op een mooie vakantiedag. Goed voor de gezondheid dus!

Misschien dacht jij er ook al aan een elektrische fiets aan te schaffen, maar hield de aankoopprijs je tegen? Of je vindt het zonde om je huidige traditionele fiets aan de kant te zetten?

Wim Vervaele heeft voor jou dé budgetvriendelijke oplossing. In minder dan geen tijd bouwt hij jouw bestaande fiets om tot een elektrische fiets en dat voor de helft van de prijs!

WimVervaele_Omslag_BafangMotor

Bafang, de herstelbare motor

Wim Vervaele werkt met de kwalitatieve ombouwsets van Bafang. Het voordeel van hun middenmotor is dat elk onderdeel afzonderlijk verkrijgbaar is. Jouw fiets kan dus steeds worden hersteld in eigen atelier. 

Bafang motoren hebben met 80 Nm een heel hoog koppel. Deze kracht voel je duidelijk wanneer je fietst.

Ontvang regelmatig onze fietstips