Ombouw van je eigen fiets

Budgetvriendelijke hulpmotor

De elektrische fiets wint steeds meer aan enthousiasme van zowel jong als oud. Vlaanderen wordt niet zozeer gekenmerkt door veel hellingen, maar de wind zorgde al bij heel wat fietsers voor de nodige frustraties. Een elektrische hulpmotor maakt het fietsen heel wat aangenamer. Je zal zelfs merken dat je sneller de fiets neemt om even een boodschap te doen of om een uitstapje te maken op een mooie vakantiedag. Goed voor de gezondheid dus!

Misschien dacht jij er ook al aan een elektrische fiets aan te schaffen, maar hield de aankoopprijs je tegen? Of je vindt het zonde om je huidige traditionele fiets aan de kant te zetten?

Wim Vervaele heeft voor jou dé budgetvriendelijke oplossing. In minder dan geen tijd bouwt hij jouw bestaande fiets om tot een elektrische fiets en dat voor de helft van de prijs!

Laat je eigen fiets ombouwen!

Geef je stalen ros en jezelf een nieuw leven! Wim bekijkt samen met jou welke ombouwset best bij jouw eigen fiets en wensen past. Hij voorziet de hulpmotor en batterij en monteert een handig bedieningspaneel.