Herstellingen

Eigen atelier

Je kan bij Wim Vervaele terecht voor de herstelling van elke elektrische fiets, ongeacht de leverancier of het merk. In zijn eigen atelier gaat hij met kennis van zaken aan de slag. Daarbij is geen probleem te groot en geen oplossing te vergezocht. Daag hem gerust uit met jouw vragen. 

De eigen installaties gebeuren telkens met hoogwaardige materialen. Ook daar kan natuurlijk slijtage optreden. Wim Vervaele let bij het selecteren van zijn leveranciers echter op de modulariteit van de onderdelen. De Bafang motor is samengesteld uit stukken die apart verkrijgbaar zijn. Herstellen van de motor of vervangen van 1 enkel onderdeel is dus een fluitje van een cent. 

Je maakt best vooraf een afspraak. Zo kunnen we de nodige tijd maken om jouw fiets de juiste aandacht te geven. Bovendien ben je ook snel terug op weg.

Onderhoud

Je fiets tijdig onderhouden is geen overbodige luxe. Zowel als je hem veel gebruikt als wanneer hij een tijdje stilstaat, bijvoorbeeld in de winter, is een jaarlijks nazicht aan te raden. 

Wim Vervaele controleert jouw fiets grondig. Alle onderdelen worden aan een inspectie onderworpen en zo nodig vervangen. Indien nodig worden de remmen afgesteld, de banden gecontroleerd en de spaken aangespannen.

Maak vooraf een afspraak en breng jouw fiets binnen op het overeengekomen tijdstip. Bij afhalen ben je zeker dat je terug veilig de weg op kan met jouw vertrouwde stalen ros. 

Ontvang regelmatig onze fietstips