Schrijf ons een bijdrage

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Jouw gegevens zijn veilig in onze handen. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
148 berichten.
 Gemiddelde waardering: 4,98 van de 5 (148 stemmen)
Gert Van Den Wyngaert uit Lochristi  
Super tevreden van de recente ombouw van onze tandem (Hase Bike Pino). Wim werkt zeer Professioneel. Je krijgt een zeer goede begeleiding en perfecte advies op maat. De Bafang motor is zeer sterk. Een helling van 10% op stand 5 geen enkel probleem. Top Werk!!!
... Wissel deze metabox.
Schepens uit Zemst  
echt een omgebouwde fiets dat super rijd.

Wim is de specials dat ik zocht, zowel de uitleg als de proefrit hebben me enorm veel bijgebracht.

Als je een fiets wil ombouwen of aankopen geloof me รฉรฉn adres Bij Wim, mijn woorden schieten te kort.

bedankt Wim
... Wissel deze metabox.
Patricia Heye uit Destelbergen  
Lang heb ik getwijfeld of ik mijn fiets zou laten ombouwen. Na een zoektocht op internet kwam ik bij Wim terecht. Vorig jaar oktober liet ik mijn Vlerick fiets dan door Wim ombouwen. niets anders dan lovende woorden voor Wim. Super blij ben ik met mijn e-Bike die wel tot 140km kan met รฉรฉn oplaadbeurt (in de zomer, in de winter is dat ongeveer 120km)

Dank u wel Wim
... Wissel deze metabox.
Heidi Casteleyn uit Lichtervelde  
Na lang twijfelen en dan nog geduldig wachten liet ik door Wim mijn fiets ombouwen. Een beslissing waar ik nog geen seconde spijt van had.

Wim heeft mijn fiets niet alleen heel professioneel omgebouwd maar ik werd ook nog overladen met tonnen goede raad. Komt daarbij dat alles

wat Wim doet en zegt recht uit het hart komt wat ook even belangrijk is als de super-service!

Dank je wel Wim!

grts, Heidi
... Wissel deze metabox.
Bart Delbecke uit Roeselare  
Ik was op zoek naar een elektrische vouwfiets. Op mijn zoektocht kwam ik toevallig bij Wim terecht. De deskundige uitleg en de gedrevenheid van Wim sprak me heel erg aan.

Ik heb mijn fiets nu een jaar. Een prima en 'dul beestje' en de service is top!!! Echt een aanrader!!!
... Wissel deze metabox.
Ronny Ryckewaert uit Middelkerke  
Beste Wim,

Voor de ombouw van mijn fiets, is mijn geduld beloont. Vele maanden gewacht,maar wat een fiets.

Mijn petje af voor een dergelijk staaltje van techniek, vooral met de complexiteit. Een prof. van de bovenste plank moet ik zeggen en nog een heel toffe mens.

Nogmaals dank

Ronny
... Wissel deze metabox.
Claude Gyselinck uit Evergem/ Oostende  
Wim is niet alleen superhandig en een tovenaar met zijn handen. Hij heeft eveneens het hart op de juiste plaats. Fiets van mijn vrouw is omgebouwd en ze is super tevreden!
... Wissel deze metabox.
Nele Duriez uit Gits  
Om praktische redenen kocht ik een elektrische fiets bij mij in de gemeente. Toen ik met de fiets thuis kwam had ik hevige pijn in m'n schouders en rug. De fietshandelaar in kwestie weigerde naar de fiets te kijken, zei dat ik een lastige klant was en dat anderen daar een fiets van โ‚ฌ15000 kopen zonder ook maar van iets te klagen. Ik zat dus met een fiets waarmee ik niet kon rijden. Gelukkig kwam ik bij Wim Vervaele terecht. Die nam z'n tijd om de fiets aan te passen en zelfs een rondje naast mij mee te rijden om te kijken of ik wel degelijk goed zat. Een service om u tegen te zeggen. Dankjewel!! Een zaak waar niet geld maar een tevreden klant op de eerste plaats komt.
... Wissel deze metabox.
Ivette Vyvey uit Gent  
Ik wil u hartelijk bedanken voor het ombouwen van mijn gewone fiets. Ik ga eindelijk weer fietsen met plezier zonder klachten over mijn knieรชn. Als ik naar de bakker rij ,is de kortste route 5 km. maar dankzij mijn omgebouwde fiets neem ik een route van 20 km. Bedankt, Wim, voor de goeie uitleg en service en nog veel succes. Groetjes Ivette
... Wissel deze metabox.
Luc Bostyn uit Ichtegem  
Wim ,meer dan tevreden zijn we ,1 van de omgebouwde fiets zelf loop enorm goed ,kunnen veel km aan .Daardoor doen we nu ook grote fietstochten.Maar ook van de service die je aanbied en de kwaliteit van je werk .Succes Wim bedankt .Luc en Els
... Wissel deze metabox.
Gyselinck Claude uit Evergem  
Fantastische fiets geworden. Voldoet aan alles wat mij gezegd is. Correcte handelaar die tijd neemt voor uitleg bij levering fiets. Ik kom terug, voor de fiets van mijn vrouw!
... Wissel deze metabox.
Frieda & Gilbert uit Eernegem  
Heb een nieuwe fiets laten ombouwen met midden motor door Wim en hij rijd super , daarna een duofiets waar je naast elkaar zit ook laten ombouwen met midden motor en we kunnen nu ondanks de ziekte van mijn vrouw terug dicht samen naast elkaar fietsen , en ook nog een vanraem (ligfiets) driewiel laten ombouwen met voormotor en ook super tevreden , als dit binnenkort terug lukt om mijn vrouw zelfstandig te kunnen fietsen , dat zou nog eens een droom zijn!!! en allemaal goed ondersteund door fietsen Wim. Super vent die ik al lang ken. bedankt Wim
... Wissel deze metabox.
Robert Van Holm uit Oostkamp  
Toen ik een jaar geleden mijn fiets wou omruilen met een E-fiets hoorde ik dat het mogelijk was om een E-motor op een bestaande fiets te monteren. Na wat rond vragen kwam ik bij Wim terecht. Was eerder wat wantrouwig over de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van de techniek die Wim op de rijwielen monteerde. Zijn kennis en uitleg over de motorisatie die hij monteert hebben mij overtuigd om er eentje te laten monteren op mijn Gazelle.

Nu een jaar van "proefdraaien " heb ik besloten om nu mijn bevindingen van zijn werk in deze kolom te gieten.

Om heel eerlijk te zijn het rijdt fan-tas-tisch .

Het comfort en km-prestaties met een volle batterij is gewoon super, en verslaat gewoon de andere bekende merken met 10 tallen km voorsprong.

Neem zijn uitstekende vakmanschap en ontwapenende eerlijkheid van werken, en je hebt de beste deal en oplossing voor je fiets comfort.

Zijn service en ervaring krijg je er bovenop.

Overweeg je een aanpassing van je stalen ros; neem contact en beslis dan.
... Wissel deze metabox.
Dries uit Roeselare  
We hebben al jaren een heel mooie tandem. Naast de kortere ritten hebben we heel wat trektochten gemaakt van telkens 2 ร  3 weken, met de tent en de nodige uitrusting op een fietskar achter de tandem.

Omdat het rijden nu wat moeilijker wordt gezien de leeftijd, zochten we een oplossing. We wisten dat het mogelijk is om van een gewone fiets een e-bike te maken, maar een tandem?

Toen leerden we Wim kennen. Ook voor hem was het niet zo evident om een tandem van een motor te voorzien. Maar hij was alvast enthousiast om de uitdaging aan te gaan. En met succes! Een sterke batterij en een sterke motor maken dat lange ritten probleemloos kunnen.

Onlangs nog maakten we een tocht van 80 km: strakke wind met regelmatig klimmen. Op het einde van de rit bleek de batterij voor nog 3 kwart vol.

We rijden nu al zowat een jaar regelmatig met onze e-tandem. We hebben duidelijk een goede beslissing genomen.

Alle lof voor de deskundigheid en de service van Wim.
... Wissel deze metabox.
Daniรซl & Lieve uit Brugge  
Als je twee goede Koga miyata-fietsen hebt, die nog maar 8 jaar oud zijn, dan wil je die niet zomaar ruilen voor een elektrische fiets, waar je niet zeker van bent. Dus gingen we op internet op zoek naar een 'ombouwer'. Gelukkig hoefden we die niet ver te zoeken. Al bij de eerste contacten voelde je bij Wim niet alleen zijn gedrevenheid, maar zeker ook zijn kennis. De testrit overtuigde ons helemaal. Nu rijden we al een half jaar met die 'nieuwe' fietsen. Met de uitgebreide tips van Wim leer je niet alleen hoe je de batterij optimaal gebruikt (140 tot 160 km doen met รฉรฉn opgeladen batterij is super t.o.v. andere e.fietsen!), je leert je fiets ook goed kennen. Ondertussen, vele lange tochten later, kunnen we de fiets niet meer missen. Nu staat hij meestal nog maar op stand 2, maar je weet dat , als het moeilijker is, je nog veel kan stijgen in stand (van de fiets!).
... Wissel deze metabox.

Ontvang regelmatig onze fietstips