Schrijf ons een bijdrage

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Jouw gegevens zijn veilig in onze handen. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
148 berichten.
 Gemiddelde waardering: 4,98 van de 5 (148 stemmen)
Wim Van Acker uit Nieuwgoedlaan 130, 9800 DEINZE  
Via een collega leerde ik Wim Vervaele kennen.
Mijn gewone fiets werd omgebouwd tot een E-bike waarmee ik regelmatig naar het werk rij (Deinze-Waregem). Ik ben niet alleen tevreden van de fiets (na 2 jaar al meer dan 10000km) maar ook altijd van de correcte en vriendelijke behandeling van Wim. Niet alleen een goede fietsenmaker maar ook een warme mens. Klasse!
... Wissel deze metabox.
Maeckelbergh Peter uit Oostende  
Beste Wim ,
Bij deze wil ik toch graag een woordje dank geven . Nu een grote 5 jaar geleden en 12000 km verder werd mijn fiets door u omgebouwd naar een electrische fiets . Dit met uw kennis en vakmanschap kreeg ik een prima resultaat terug . De investering was heel zeker een schot in de roos . In die 5 jaar is er aan mn Bafang motor 0,000 euro kosten geweest . Ben dus heel tevreden . Ik zou het iedereen aanraden . Heel veel dank !!! en als score krijg je 6 op 5 van mij
... Wissel deze metabox.
Vanmechelen uit Anzegem  
Beste,

Via mijn moeder leerde ik jullie kennen. Zij overbrugde een afstand van 80 km en ik 70 km om tot bij jullie te komen. Meer dan het aanraden waard.
Dank voor de vlotte en correcte herstelling.

Mvg
... Wissel deze metabox.
Frederik Broes uit Brugge  
Mijn bakfiets kreeg vaak +100 kg te verduren. Dat was voor die fiets geen probleem, wel voor mijn motorke (bergop en tegen wind, in het bijzonder...). Wat een spectaculair verschil zeg! Niet te geloven... Dei bakfiets is gewoon ineens een stille motorfiets geworden. Een bijzonder goeie investering
... Wissel deze metabox.
Carine uit Lichtervelde  
Bij de vele positieve recensies kan ik er enkel รฉรฉntje aan toevoegen. Na enige twijfel of ik al dan niet mijn geliefde Koga zou laten ombouwen toch de stap gezet en met succes. Na de duidelijke uitleg van Wim werden alle twijfels weggeveegd. De fiets werd omgebouwd volgens verlangens. De ombouw werd op een professionele manier gedaan, heel mooi afgewerkt, top gedaan Wim!!
Wim neemt alle tijd voor uitleg, meermaals als dat nodig is, geeft duidelijke uitleg en gaat zelfs mee voor een proefrit.
Waar kan je nog dergelijke service vinden?
... Wissel deze metabox.
Filip Himpe uit Desselgem  
Mij fiets laten omvormen bij Wim super goed gedaan kan ik iedereen aanraden
Ook goed ontvangen en alles gedaan zoals afgesproken
Ondertussen ook al de fiets van mijn schoonbroer gebracht en ook super content
Voor al uw fietsen die je wil laten omvormen moet je bij Wim zijn.
Groeten Familie Filip Himpe uit Desselgem
... Wissel deze metabox.
Koen uit Brugge  
Reeds vele malen staat hier de goede service van Wim vermeld. Nu hebben we dit ook ondervonden. Enkele dagen voor we op reis vertrokken hadden we een probleem met de fiets van mijn echtgenote en na nazicht bleek de controller defect. Wim beloofde deze te herstellen tegen vrijdagavond en inderdaad we konden de fiets ophalen tegen 23u. Bedank Wim om jouw vrijdagavond voor ons op te offeren en onze reis te redden.
... Wissel deze metabox.
Patriek Van Haver uit Aalter  
Nieuwe batterij laten plaatsen door Wim. Nu al 1000 km gereden en alles perfect in orde
... Wissel deze metabox.
Verleye Marc uit Deinze  
Echt zeer tevreden van de ombouw van mijn fiets.

Wim is een echte vakman. Hij legt echt alles mooi uit over hoe hij te werk gaat en is een correcte man .

Ook de afwerking is top in orde.

Ben blij dat ik die stap gezet heb om mijn fiets om te laten bouwen.

Bedankt Wim, om dat zo mooi en goed te doen, ben echt zeer tevreden.

Marc
... Wissel deze metabox.
Glenn De Hooghe uit Blankenberghe  
Beste Wim,

Via deze weg wil ik nogmaals zeggen dat ik uiterst tevreden ben met de keuze om mijn fiets bij jou te laten ombouwen. Je ontving me met de glimlach en nam de tijd om me een omgebouwde fiets te laten testen en je legde alle mogelijkheiden voor mijn Koga Miyata tot in de puntjes uit. De keuze was snel gemaakt!
De fiets is prachtig omgebouwd, nooit gedacht dat het zo'n mooi resultaat ging worden. Ik heb in 5 maanden tijd reeds 2000 km op de teller en een mooie fietsreis door Nederland achter de rug.
Mijn defecte lader nam je na 1 telefoontje terug en je bezorgde me direct een nieuwe!

Wim, je bent een echte vakman, merci! Ik bel je binnenkort om mijn mountainbike onder handen te nemen!

Gr. Glenn
... Wissel deze metabox.
Carine Bouckaert uit Kortemark  
Ik ben enorm content, met de herstelling aan mijn elektrische fiets. Hij was nl klaar voor de container. Wim heeft die hersteld. Super goed gemaakt, rijdt terug als nieuw.
Bedankt Wim.
... Wissel deze metabox.
Dirk Carnoy uit Wachtebeke  
In februari heeft Wim mijn fiets aangepast met een extra motor en gashendel. Door mijn spierziekte had ik mijn hoop om nog ooit te fietsen bijna opgegeven. Door toeval heb ik Wim gevonden, ik had meteen een goed gevoel bij ons eerste contact. Een heel lieve mens die met passie zijn werk doet....heel erg bedankt.

Ondertussen ben ik bijna 400km kunnen rijden, ondanks het slechte weer. Ik leef terug een beetje op telkens ik door de polder rij ;))))

Grazie Mille
... Wissel deze metabox.
Luc Geens uit Oostende  
We lieten onze lichtgewicht Koga's door Wim ombouwen. Van bij het eerste contact lichtte Wim ons toe wat de ombouw inhield, wanneer de ombouw zou kunnen en wat het prijskaartje ervan zou zijn.
Ook bij het verdere verloop was Wim heel vriendelijk en behulpzaam en bleek hij heel gepassioneerd door zijn activiteiten. Toen de aanpassingen afgerond waren, deden we samen met Wim een toertje in de omgeving, waarbij alles ook praktisch werd toegelicht.

Ondertussen deden we onze eerste "rodage"-kilometers en blijven we erg tevreden. Een aanrader voor wie eraan denkt zijn fiets te laten ombouwen!

Luc & Marjan
... Wissel deze metabox.
Dirk Mollefait uit Lichtervelde  
Wim is echt een top fietsenhersteller met vakkennis luisterend naar de wens van de klant met de nodige deskundige uitleg.

Altijd vriendelijk en welkom in zen fietsenatelier.

Zeker een aanrader!
... Wissel deze metabox.
Eddy uit Veurne  
Zeer professionele vakman Wim.

Heb mijn mtb laten aanpassen naar elektrische fiets.

Na telefonisch contact ben ik langs gegaan met de fiets, na een grondige evaluatie en studie door Wim werd er aangeraden om een middenmotor te plaatsen.

Op een heel deskundige wijze werden er wat aanpassingen gedaan aan de fiets om echt tot een prachtige, afgewerkte ombouw te komen dat een pareltje voor het oog geworden is!!!

Het resultaat is echt super en de afwerking van de verschillende componenten zijn top.

Echt iemand die leeft voor zijne stiel.....

Een aanrader voor allen.

Bij het afleveren zeer correcte en volledige uitleg en samen een testrit van 4,2km. gedaan.

Bedankt Wim.

Mvg,

Eddy
... Wissel deze metabox.

Ontvang regelmatig onze fietstips