Schrijf ons een bijdrage

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Jouw gegevens zijn veilig in onze handen. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
148 berichten.
 Gemiddelde waardering: 4,98 van de 5 (148 stemmen)
Gesquiere Werner uit Sint Andries  
Na heel wat opzoekingswerk naar een technieker die technisch onderlegd en betaalbaar was ben ik bij Wim terechtgekomen om mijn zogezegd platte batterij (diep ontladen) na te zien.

Bij Wim heb ik, geen klant zijnde, gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Op die afspraak werd ik door Wim heel goed ontvangen na kort visueel nazicht kon hij mij vertellen dat de bewuste batterij niet defect zou zijn, het probleem bestond volgens hem in de communicatie tussen de batterij en het bedieningspaneel. Eenmaal dit uitgetest kon ik met een perfecte batterij huiswaarts keren.

Ik hoef niet te vertellen dat ik dankzij Wim die voor zijn advies geen euro gevraagd heeft heel wat euro's gespaard heb.

Dus kan ik Wim iedereen aanbevelen en nogmaals danken.
... Wissel deze metabox.
Delaere Paulette uit Lauwe  
Ik heb nu 14 dagen mijn omgebouwde elektrische driewieler. Ben ontzettend tevreden en rij dagelijks zoโ€™n 5 km.

Terug kunnen genieten zonder angst om mijn evenwicht te verliezen. Ik raad het iedereen aan om dit te laten doen door een heel lieve en bekwame Wim ,SUPER !!!

dank u wel WIM voor de perfecte service

Paulette
... Wissel deze metabox.
Cortvriendt Nicole uit Zwevezele  
Mijn man en ik kochten een elektrische fiets merk van dijk

Wij zijn heel content van deze fietsen .

Na een tijdje maakte mijn fiets een raar geluid ter hoogte van pedalen

Wim heeft dit na vele uren zoeken gevonden

Dank Wim voor het geduld hiervoor

Zalig rijden met een terug geruisloze fiets

Top service en een 10 op 10 voor vriendelijkheid en geduld

Een aanrader!!!
... Wissel deze metabox.
Herman De Jonghe uit De Panne  
Hartelijk bedankt Wim voor de ombouw van mijn mountainbike, ik heb vorige week de eerste keer met de hondenkar+ hond gereden en de ondersteuning is echt fenomenaal, je heb zeker.

Niet overdreven met je beloften het was echt een aangename verrassing. Fijne stielman met kennis van zaken, beste groeten.
... Wissel deze metabox.
Fontaine Goemaere uit Lichtervelde  
Aankoop en service na-verkoop super. Een aanrader.
... Wissel deze metabox.
Rudi Devriese - Sabine Vandenheede uit Meulebeke  
Wij kenden Wim niet, maar via internet gezien dat hij Vandijck fietsen verdeelt. Na een ONVERWACHT bezoekje in zijn zaak, hadden wij toch direct een goed gevoel. Wim was op dat moment eigenlijk gesloten en had heel waarschijnlijk andere plannen, maar hij gaf ons toch uitgebreide info. We konden zelfs een testrit maken. Wij hebben toen 2 elektrische fietsen besteld. Die hebben wij nu pas een paar dagen, maar we hebben een goed gevoel bij onze aankoop. Vooral qua ergonomie vermoed ik dat Wim echt wel weet wat hij doet. De prestatie van de fietsen moeten wij nu nog verder uittesten. Update volgt in ieder geval nog op een later tijdstip.

Voorlopig zou ik zeggen : FANTASTISCHE SERVICE
... Wissel deze metabox.
Imke uit Oostkamp  
7 jaar geleden liet ik mijn gewone fiets ombouwen door Wim Vervaele naar een elektrische stadsfiets.

Ik heb nog geen dag spijt gehad van deze keuze. Intussen een 30.000 km's op de teller en nog steeds dagelijks met de fiets naar het werk.

Bedankt Wim!
... Wissel deze metabox.
Remco Hooyberg uit Lichtervelde  
Ik breng mijn fiets soms binnen voor een platte band, het afstellen van de versnellingen en meer. Ook kun je er kleine accessoires kopen voor je fiets. Ik ben heel tevreden over de service die Wim biedt.
... Wissel deze metabox.
Jimmy Jodts uit Lichtervelde  
Laatst een occasie gekocht bij wim. Was in begin wat sceptisch maar wow echt beste koop ooit gedaan. Nog nooit zo gelukkig geweest met een occasie fiets . Het is echt top en ik gebruik mijn fiets elke dag op mijn werk , de batterij is zeer zuinig. Kan het niet genoeg zeggen ben echt heel blij bedankt wim . Voor top kwaliteit moet je bij wim zijn . Dikke merci
... Wissel deze metabox.
Wim Mertens uit Lot (Beersel)  
29 jaar geleden kochten mijn vrouw en ik 2 degelijke prachtige Oxford Wembley fietsen als trouwcadeau voor onszelf. Meermaals namen we hiermee deel aan de 100km groene Gordel rond Brussel. Deze stalen rossen zijn oerdegelijk, maar zeker als je wat ouder wordt ook zwaar om in het heuvelachtig gebied waar we wonen mee blijven rond te trappen. De fietsen verhuisden bij vrienden aan zee waar we er op vlak terrein verder gebruik van konden maken. 2 fietsmodellen en jaren later zijn we toe aan wat ondersteuning bij het fietsenโ€ฆ echter: wat zijn die hedendaagse elektrische fietsen spuug-lelijk !!! Na een lange zoektocht en op aanraden van een goede vriend groeide de idee om onze eerste liefde terug te halen van zee en deze bij Wim Vervaele te laten ombouwen naar een fiets met elektrische ondersteuning. Het resultaat is prachtig! Bovendien neemt Wim de tijd om met jou een testritje te maken en krijg je er nog een hoop praktische tips bovenop. Top service. En oude liefde roest niet. Dank Wim
... Wissel deze metabox.
Leon Pede uit Destelbergen  
beste

ik moet van Destelbergen rijden naar Lichtervelde, bij Wim Vervaele, om een zeer gedienstige vriendelijke fietsmaker te hebben die mijn beide Koga fietsen in orde heeft gesteld. Bij een ander waren die NIET meer te herstellen. Ik vond Wim via zijn website en hij doet ook wat de website zegt. Hij herstelt ook fietsen die je bij hem niet gekocht hebt en dat is heel zelden

nogmaals die man verdient een ster meer dan vijf...

Dank U Wim
... Wissel deze metabox.
Wydooghe Rik uit Torhout  
5 jaar geleden liet ik mijn fiets ombouwen en ben super content van deze geleverde kwaliteit (rij er dagelijks mee naar het werk). onlangs had ik een technisch mankementje en Wim lost dat in een mum van tijd op en aan een correcte prijs. merci Wim voor deze fantastische service
... Wissel deze metabox.
Ghilain De Clercq - De Vreese Chris uit Ertevelde  
Met onze omgebouwde stadsfietsen rijden we nu zes maanden,wat een verschil om nu een fietstochtje te rijden, we zijn heel tevreden met de goede info, de service en vriendelijkheid die Wim heeft.

bedankt Wim
... Wissel deze metabox.
Jan uit Gits  
Mijn vrouw had een elektrische fiets waarvan de batterij niet meer goed werkte en waarvan het vermogen ondermaats was. Wim bouwde de fiets om met zijn eigen middenmotor met super vermogen goed om elke heuvel te bedwingen.

Echt ouderwets betrouwbaar vakmanschap voor een correcte prijs!
... Wissel deze metabox.
Vandevelde Noel uit Adegem  
Bedankt om mijn koersfiets om te bouwen, zo kan ik nog jaren mee fietsen met mijn wielerclub. Prima gedaan.
... Wissel deze metabox.

Ontvang regelmatig onze fietstips