Schrijf ons een bijdrage

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Jouw gegevens zijn veilig in onze handen. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
148 berichten.
 Gemiddelde waardering: 4,98 van de 5 (148 stemmen)
Johan Depoorter uit Kortemark Belgien  
Gisteren bij Wim langs geweest voor nazicht van mijn (15 jaar oude) Novy fiets die ik in september 2015 had laten ombouwen. In anderhalf uur tijd werd de fiets voorzien van een nieuw voorblad, pion, ketting en versnellingskabel. Bedankt Wim , om me zo snel te hebben willen helpen. โ€™s Morgens een telefoontje en ik kon dezelfde dag nog langsgaan ! Direct prima hersteld!

Het ombouwen van mijn fiets is de beste en gezondste investering die ik ooit gedaan heb.Ik moedig hierbij iedereen aan om zijn of haar fiets door Wim te laten ombouwen tot een elektrische. Voordeel is dat je je eigen fiets (hybride fiets, koersfiets, MTB,enz.) kan behouden en kiezen voor verschillende types van ombouw. Wim begeleidt je perfect bij je keuze. Zijn topper is momenteel de middenmotor met de framebatterij van 48 Volt en 17 Ah, goed voor 816 Wh, waarmee je makkelijk de 45 km/uur haalt en de duurdere speedbikes makkelijk bijhoudt en dit voor een derde van de prijs.

Dit wordt mijn volgende, denk ik.
... Wissel deze metabox.
RVM  
Nadat ik mijn koersfiets door jou heb laten ombouwen,ben ik meer dan overtuigd van de kwaliteit van jouw ombouwset met middenmotor.

Intussen heb ik 10 stevige ritten gefietst en ben ik aangenaam verwondert van de ondersteuning,maw dit is het beste wat me kon overkomen op mijn toch wel gezegende leeftijd.

Uw onthaal,vakkennis,dienst na verkoop zijn gewoonweg uitstekend.

Mijn omgebouwde koersfiets is super,echt een aanrader voor eenieder die zijn fiets wil gaan ombouwen (ongeacht model of leeftijd van de fiets) mijn ervaring en samenwerking met Wim

verliep vlekkeloos,correct en gรฉรฉn verrassingen bij aflevering van mijn koersfiets,Wim's opinie is goeie afspraken maken goeie vrienden,punt uit.

Zijn testritten die hij maakt met iedere klant zijn uitmuntend,je fiets op een natuurlijk parcour op de openbare weg en alles komt aan bod,lang vals plat,pittiger hellingen en het laatste stuk volledig de wind op kop.

Terug bij Wim aangekomen heb je wel 11 km gefietst,Fantastisch doe zo verder RVM
... Wissel deze metabox.
Freddy Theuninck uit Zarren  
Dank je wel Wim, ik ben heel tevreden. Het is net als vroeger met de koersfiets. Ik wist niet dat het mogelijk was om op die manier te kunnen genieten van het fietsen. Ik zou het iedereen aanraden!
... Wissel deze metabox.
Carlos Goemaere uit Roeselare - Beitem  
Wim ontvangt je steeds vriendelijk en je krijgt er zoveel uitleg als je maar wilt.

Mijn vrouw is zeer tevreden dat ze haar vorige elektrische fiets kon behouden en laten ombouwen want de oude batterij voldeed niet aan onze verwachtingen. Nu is het opnieuw mogelijk om zonder problemen en met meer plezier langere ritten te doen.

Een perfecte service! Rond 20u30 belden we Wim op met ons probleem (een gesprongen buiten- en binnenband door de hevige zon) en de avond zelf mochten we nog langs gaan om die te herstellen.

Bedankt en veel succes!
... Wissel deze metabox.
Dominiek Hemeryck uit Roeselare  
Door een ziekte aan mijn beenderen kan ik onmogelijk nog fietsen met een gewone fiets! Daar ik vroeger wielrenner was en dus bezeten ben van โ€œde fietsโ€™, deed het enorm pijn niet meer te kunnen fietsen. Tot ik een advertentie op internet tegenkwam van Wim Vervaele die fietsen ombouwde tot e-bike. Ik kwam op het idee mijn nieuwe Trek MTB te laten ombouwen en vroeg aan Wim of dit mogelijk was? Tuurlijk zei Wim me.. Het begint al bij een super vriendelijke Wim die ter plaatse kwam om mij alles uit te legen en mij zo snel mogelijk wilde helpen!. En ja Wim boude mijn fiets om en ik fiets nu elke dag met veel plezier. Fantastisch werk man, ik ben blij met mijn e-bike! En Super service! En ja de fiets is mijn leven.
... Wissel deze metabox.
Annick Colpaert uit Lichtervelde  
Een 2tal jaar geleden een retro fiets gekocht en bij Wim laten ombouwen tot een elektrische fiets,ondertussen laat ik de auto zoveel mogelijk staan,en ga ik met de fiets naar mijn werk????Supercontent, bij problemen zeer vlug herstel,????Uitstekende service????
... Wissel deze metabox.
Stephanie Goes uit Staden  
Mijn schoonouders hebben Wim 3 jaar geleden leren kennen. Zij lieten hun gewone fiets ombouwen tot een elektrische fiets en zijn hier zeer tevreden over.

Ze ondervonden volgende voordelen:

- hun huidige fiets was niet verloren

- de fiets is lichter in gewicht dan standaard

elektrische fiets

- mogelijk om zonder te trappen te vertrekken

vanuit stilstand

- grote actieradius en goede ondersteuning

- geluidloze motor

Omdat mijn vriendin een aandoening heeft aan haar spieren was fietsen enorm lastig geworden. Door onze beide fietsen ook te laten ombouwen kunnen wij terug samen op pad zonder haar lichaam te forceren. Zelfs op een kleine stand is dit al een enorme hulp. Het bewegen en het vertoeven in de natuur doet enorm deugd.

Ikzelf kan nu ook regelmatig gaan werken met de fiets zonder in schuim en zweet op het werk toe te komen.

De service die Wim biedt is voortreffelijk!

Hij weet waarmee hij bezig is en staat altijd klaar om te helpen. Een man met passie!

Bedankt Wim!
... Wissel deze metabox.
Erwin uit Kortemark  
Door een probleem aan de spieren kan ik al enkele jaren niet meer fietsen. Zelfs de elektrische fiets die ik 5 jaar geleden kocht was niet meer voldoende ondersteunend voor mij. Na een bezoekje op de website en een eerste bezoek aan Wim kwam het idee om een mountainbike om te bouwen die mij tot 100% ondersteuning kan geven met een batterij die het voldoende km's volhoudt.

Ik heb daardoor mijn oude hobby terug kunnen opnemen en heb nu in een groot half jaar al reeds 1000km offroad toertochten samen met mijn zoon gebold. Modder, strand, bergen, allemaal geen probleem. Het doet echt deugd om terug in de volle natuur in beweging te zijn.

Bedankt Wim voor de professionaliteit en de superservice.
... Wissel deze metabox.
Jurgen uit Deerlijk  
Hallo,

Mijn zeer specifieke zoektocht naar een plooibare elektrische fiets bracht mij via een zoektocht op Internet bij Wim terecht.

Na een eerste verkennende en zeer vlot verlopen telefoongesprek, had ik reeds een zeer goed gevoel over de uitgebreide technische kennis van Wim, waarbij ik besloot om verder af te spreken.

Het eerste bezoek ter plaatse verliep met een testrit en overtuigde me volledig: hier heb ik met een professional te doen, die 200% zijn producten kent en weet waar hij over praat! Los hiervan klikte het ook persoonlijk goed met Wim, die eveneens een echte passie voor de fiets blijkt te hebben...

Het vervolg van mijn klantenbeleving verliep verder uitstekend:

-het juiste aankoopadvies (ik zocht een batterij waarmee ik 100 km kon overbruggen, en inderdaad deze krijg ik gewoon niet plat wim ๐Ÿ˜‰

-duidelijke prijsafspraken

-zeer correct in afgesproken leveringstermijn

-perfecte oplevering

Dank wim, het was een plezier om deze investering via u te doen!

Jurgen
... Wissel deze metabox.
Nancy Versyck uit Ichtegem  
Twee jaar terug kocht ik een retrostadsfiets. Dat die fiets slechts 3 versnellingen had en eigenlijk best zwaar was, nam ik er graag bij. Maar twee jaar later en na een paar puffende fietstochtjes kwam het idee toch opspelen of die fiets niet kon omgebouwd worden tot een elektrische fiets. Na wat rond te vragen en wat te surfen op internet kwamen we bij Wim terecht. Niks dan goeds en lof viel er te lezen op zโ€™n website. We besloten eens langs te gaan en we zijn โ€“na een testrit- helemaal overtuigd buiten gegaan. We merkten ook op dat Wim heel secuur te werk ging en onderlegd was in zโ€™n job. Een tijd later was het dan zo ver. Mโ€™n fiets ging op de afgesproken datum binnen en een week later kon ik de baan op. Ik ben super content met het resultaat! Netjes afgewerkt en een grondige uitleg over het systeem. Tijd nog moeite was Wim teveel om met zorg de fiets af te leveren. Voor wie nog niet overtuigd is om zโ€™n fiets te laten ombouwen bij Wim, niet twijfelen. Ik had het eerder moeten doen!
... Wissel deze metabox.
Fred uit Noord-Limburg  
Hoi.

Ben Fred en heb mijn mountenbike laten ombouwen om terug van de natuur te kunnen genieten.

Ben net terug van een avontuur van 2 jaar in de Zwitserse bergen en leuke fietsuitdagingen.

Hellingen van 22% waren geen probleem voor de 500watt motor en zware tochten kon de batterij niet deren, altijd voldoende overschot na zwaar labeur.

Het systeem had een beetje liefde nodig na het afzien in de bergen en werd in de watten gelegd door Wim (super kerel). Nu werkt alles weer netjes en het is altijd fijn om ervaringen en verhalen met elkaar te wisselen.

Top info, top service, top kerel.
... Wissel deze metabox.
Eddy Depre uit Beernem  
Toen ik 12 j geleden het wat rustiger wilde doen en de pensioenleeftijd bereikt had kocht ik mij een gewone kloeke fiets met de bedoeling nu en en dan een fietstochtje te maken.

Ik heb vele lange afstandfietstochten gemaakt doorheen Eurropa (Rome,Praag,Z-Frankrijk,Noord Nederland etc.

Nu 12 jaar later vraaagt de leeftijd zijn prijs en worden de fietstechten lastiger.Door mijn sentimentele binding met mijn fiets verkoos ik mijn fiets te laten ombouwen tot een E-Bike .

Via internet vond ik het adres van Wim Vervaele,die mijn fiets ombouwde tot een elektrische fiets welke alle andere merk kann evenaren.Zijn service en kennis zijn voor een leek in het vak een steun en vooral een geruststelling dat men in goede handen zit.Men kan rekenen op Wim

Ik hoop ook nu nog met mijn hulpmotor veel ritten te maken.

Wim kan ik alleen maar aan iedereen aanbevelen en de de raad geven niets uit te stellen
... Wissel deze metabox.
Rudy De Guesquiere uit Kaprijke  
Bedankt Wim voor het herstellen van mijn zelf gebouwde elektrische fiets, je bent een vriendelijke professionele vakman die weet waar hij mee bezig is. Er zat een reutel in mijn motor en Wim heeft dat professioneel opgelost + opnieuw geprogrammeerd zodat ik langer doe met mijn batterij.

Bedankt Wim, ik heb veel vertrouwen in jou.

Ik wil iedereen die een fiets wil laten ombouwen Wim aanbevelen, je zal er geen spijt van hebben!!!

Hartelijk dank Wim,

Vriendelijke groeten ,

Rudy
... Wissel deze metabox.
Rudy Vanstechelman uit Lichtervelde  
Racefiets is omgebouwd naar elektrische fiets

ik heb met een volle batterij 235 km kunnen rijden

ik heb er nog geen moment spijt van gehad

Bedankt
... Wissel deze metabox.
Greta Vanoverschelde uit Lichtervelde  
Ik speelde al lang met de idee om een elektrische fiets te kopen ifv woon-werkverkeer.

Mijn werk bevindt zich op 13 km van mijn woonplaats.

Ik bezat echter een goede sportieve fiets en daarom koos ik voor ombouw daarvan in plaats van aankoop van een nieuwe (zwaardere) elektrische fiets.

Wim nam vorig najaar de tijd om met mij een proefrit te maken en meteen ook alle technische aspecten goed uit te leggen.

Ik vind het een talent als mensen hun kennis op verstaanbare manier kunnen overbrengen.

Hij was duidelijk en eerlijk in het maken van afspraken en correct in de uitvoering en opvolging ervan.

Zoals beloofd, kon ik mijn fiets eind april afhalen.

Nu, 6 maanden later, geniet ik bijna elke dag van een uurtje โ€œme-timeโ€ op mijn fiets; pendelend tussen mijn werk en mijn woning.

En ik ben op mijn gemak, want Wim ondersteunt me indien nodig. Per sms, telefonisch of, indien nodig, met een โ€œspoedโ€interventie.
... Wissel deze metabox.

Ontvang regelmatig onze fietstips