Schrijf ons een bijdrage

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Jouw gegevens zijn veilig in onze handen. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
148 berichten.
 Gemiddelde waardering: 4,98 van de 5 (148 stemmen)
Roger De Rycke uit Aalst  
Dag Wim,

Door het rotweer heb ik nog niet te veel met de fiets kunnen rijden. Maar bij die luttele keren heb ik kunnen vaststellen dat, sedert je hem hebt nagezien, mijn fietsken bolt als nooit te voren. Ook heb ik zonder het stuur vast te houden op verschillende snelheden gereden en ondervond dat hij heel stabiel was, feit dat voordien niet zo was, en dat er niet de minste trillingen waren.

Ik wou je dat gewoon laten weten. Bedankt.

Vriendelijke groeten,

Roger
... Wissel deze metabox.
Steven Bogaert uit Lichtervelde  
Platte band overkomt iedereen wel eens ... net zoals m'n vrouw Katy op een zonnige zondagmiddag ! Gelukkig konden we nog terecht bij Wim die zoals altijd met evenveel passie en enthousiasme klaar staat om zijn klanten te helpen ! Als dit geen "dienst na verkoop " is ! Super !
... Wissel deze metabox.
Vanpoucke M uit Damme  
Waar anderen stoppen en zeggen dat het niet zal gaan dan begint Wim met oplossing te zoeken en uitvoeren één woord TOP
... Wissel deze metabox.
Vandecasteele Dorine uit Lichtervelde  
Eerder had ik een e bike aangekocht waar ik niet zo erg tevreden mee was,mij oude fiets die nog in zeer goede staat verkeerde heb je met veel vakkennis omgebouwd tot een volwaardige e bike waar ik super tevreden mee ben ,ik heb je al aan menige vrienden aangeprezen voor je keurige afwerking en gedrevenheid in je job ,doe zo verder !
... Wissel deze metabox.
Dario Capelle uit Hooglede  
Hallo Wim ,

Een woord van dank voor de schitterende ombouw van mijn fiets naar een e-bike .

Het is een echt plezier om weer zorgeloos te kunnen fietsen , ik raad je aan bij al mijn vrienden en kennissen !

Hartelijke groeten

Dario
... Wissel deze metabox.
Linda Haerens uit Roeselare  
Beste Wim.

Ik moet u bedanken voor uw mooi werk, om mijn fiets om te bouwen tot een elektrische fiets. Mijn fiets was nog maar 2 jaar oud en te jammer om weg te doen. Nu is fietsen weer zalig zonder zere knieën, maar het voornaamste vind ik de service nadien, en bij jou is dat top... Zo vriendelijk en altijd tijd om een woordje te babbelen. Ik heb vandaag nog jouw naam en tel doorgegeven aan iemand hier in Beveren.
Wim, bedankt en doe zo voort.
... Wissel deze metabox.
Missiaen Frans uit Roeselare  
hallo wim,

ik ben zeer tevreden met mijn fiets die jij omgetoverd hebt tot een elektrische fiets. Ik ben zo tevreden dat mijn vrouw haar fiets ook heeft laten doen.
Uw vriendelijkheid en uw hulpvaardigheid stellen wij ten zeerste op prijs. Ben blij dat ik u heb leren kennen en zal zeker al wat jij doet doorgeven aan mijn vrienden en kennissen. Bedankt Wim!

Frans en Marie-José
... Wissel deze metabox.
Jan uit Harelbeke  
Hallo Wim,

Ik laat hier met plezier een berichtje achter, want je doet jouw activiteit met passie en overgave. Bedankt voor alle wijze raad, en vooral : voor de bereidwilligheid. Bij defect aan het bedieningspaneeltje : geen gezever. gewoon binnen garantie (en dadelijk ter plaatse) vervangen en ik kon weer op weg. Mét eveneens een nieuwe aangepaste configuratie van de ondersteuningsstanden, waardoor mijn fiets nu aangenamer en spontaner aanvoelt, maar vooral : waardoor de batterij makkelijk 5-10% langer meegaat.

Ik ben heel blij dat ik mijn set via jou kocht !

Groeten,

Jan
... Wissel deze metabox.
Paul uit Heule  
De fietsen van mijn vrouw en ik werden drie jaar geleden door mezelf omgebouwd met het turbobike-systeem tot grote tevredenheid. Hebben er reeds heel wat kilometers mee afgelegd in binnen en buitenland. Onlangs traden enkele probleempjes op die ik niet zelf kon oplossen. Wim wist er wel raad mee. Na een grondige revisie van het systeem werkt alles weer perfect. Bedankt voor de deslundige hulp.
... Wissel deze metabox.
Roger De Rycke uit Aalst  
Dag Wim,

Tot op heden heeft mijn omgebouwde fiets, ondanks het slechte weer, 112 km afgelegd. Ik deed dit meestal op stand 1 of 2 en om stand 5 eens te testen deed ik een paar hellingen; alles ging prima.
Vorige zaterdag reed ik zonder probleem met felle tegenwind van Wenduine naar Oostende, iets wat ik zonder motorhulp nooit zou gehaald hebben.

Ik ben heel tevreden met de hulpmotor, ik zou het niet meer willen missen; de schakelstanden laten je de keuze zelf je inspanningen te bepalen. Nadat ik mijn fiets bij u heb afgehaald heb hem thuis eens rustig bekeken; het ombouwen heb je prachtig en vakkundig uitgevoerd; niets is er op aan te merken.

Omdat ik geen risico wou nemen heb ik de batterij zekerheidshalve herladen en heb ze gemakkelijk kunnen terugplaatsen.

Met vriendelijke groeten en beste dank,

Roger
... Wissel deze metabox.
Vancoillie Roland uit Sint-Eloois-Winkel  
Na 2 jaar en 2500 km fietsen, moest er volgens de fabrikant een nieuwe motor in mijn fiets.
In de steek gelaten door Gazelle en de motorfabrikant goed geholpen door Wim Vervaele.

Heeft het probleem opgelost na moeilijke zoektocht .

Hartelijke dank.
... Wissel deze metabox.
Johan De Beir uit Eeklo  
Hallo Wim,

Via deze weg wil ik jou bedanken voor het prachtige resultaat dat je bereikt hebt bij het ombouwen van mijn 39 jaar oude fiets.

Je zorgde er voor dat de"look" van mijn fiets onveranderd bleef, de originele kettingkast heb je, mits de nodige technische ingrepen, opnieuw gebruikt. De nieuwe 8-traps naaf versnelling samen met "rollerbrake" achteraan heb je ingebouwd in het origineel zeldzaam vercroomd achterwiel, zodat het eindresultaat perfect mag genoemd worden.

De middenmotor werkt zeer soepel, geluidloos en de ondersteuning voelt natuurlijk aan, de nieuw geplaatste handvatten zijn zeker een meerwaarde wat het comfort betreft.

Nu beschik ik over een "old-timer", voorzien van moderne systemen zodat dit fietsen zeer plezierig maakt, grote afstanden afleggen zijn nu geen probleem meer.

Een zeer tevreden gebruiker,

Johan De Beir
... Wissel deze metabox.
Hans Hooyberg uit Lichtervelde  
Dag Wim,

je bent een technieker in hart en nieren. Door je bereidwilligheid om voor elkeen een oplossing te zoeken en je kunde om die oplossing ook te vinden maak je van de trotse eigenaars van een fiets, mountainbike, handbike, driewieler, bakfiets of old-timer-fiets tevreden klanten! Doe zo voort!
... Wissel deze metabox.

Ontvang regelmatig onze fietstips