Schrijf ons een bijdrage

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Jouw gegevens zijn veilig in onze handen. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
148 berichten.
 Gemiddelde waardering: 4,98 van de 5 (148 stemmen)
Hans Hooyberg uit Lichtervelde  
Veel te lang getwijfeld om mijn 17 jaar oude Batavus om te laten bouwen met ondersteuning. Onterecht!
Het batterijtje onder de bagagedrager van 48 V met 15 Ah aan boord levert de 500 Watt middenmotor zoveel stille kracht, het is een echt plezier, bij alle weersomstandigheden en op alle terrein. Met een verhouding van 328% kan ik tot 45 km/uur rijden, zonder verlies van een kleine versnelling.
Het voordeel van de ombouw is, ik sport weer! Hartslag netjes in aerobe zone en geen overbelasting.

Met vakkennis en gedrevenheid en nooit vies van een uitdaging ging Wim aan de slag en blies mijn Jakima kracht en uithouding in. Niet alleen Wim, maar ook mijn fiets is nu een echte krachtpatser. Ik ben super content. Ik rij verder, sneller en goedkoper dan met een nieuwe fiets. En met Wim altijd een goeie technieker om de hoek.
... Wissel deze metabox.
Christel uit Lichtervelde  
Aan iedereen die wil luisteren, raad ik aan om jullie fiets te laten ombouwen bij Wim! Ik ben ongelooflijk content dat ik kan blijven rijden met mijn trouwe tweewieler (en nu zelfs bergop)!

Wat mij nog het meest verrast, is de snelle service die Wim levert! Ik belde hem voor een probleem aan mijn display, nog geen halfuur later was Wim komen zien en loste alles op! Gratis dan nog! Wie doet hem na????

Nogmaals bedankt Wim!
... Wissel deze metabox.
Semetier Ingrid uit Lichtervelde  
Dag Wim .

ik heb mijn fiets een jaartje,
ben heel tevreden zou hem niet meer kunnen missen.

Ik raad iedereen die een elektrische fiets wil ombouwen

om naar Wim te gaan .

Wim staat je altijd met raad en daad bij .

DANK U WIM .
... Wissel deze metabox.
Ann Zwaenepoel uit Kortemark  
Hartelijke bedankt voor de snelle reparatie van mijn elektrische fiets na een platte band tijdens het mooie warme weer !!!!!!!
... Wissel deze metabox.
Pieter uit Ichtegem  
Ik heb een eindje geleden mijn fiets laten ombouwen en ben hier zeer tevreden over.

Voor de installatie kun je een testrit doen en krijg je veel informatie zodat je weet wat je kan verwachten. Wim luistert wat je verwacht en daar speelt hij op in (ik wou geen bagagerek batterij, daarvoor werd snel een alternatief aangeboden).
Het ombouwen gebeurt professioneel en de afspraken worden gevolgd (op tijd geleverd, geen extra's qua prijs).

Kortom ik kan zeker een ombouw aanraden!
... Wissel deze metabox.
Jan en Marieke uit Roeselare  
Wij beschikken over 2 plooifietsjes die we vorig jaar hebben laten ombouwen door Wim tot elektrische fietsjes. Hij plaatste er een middenmotor op van 250 Watt, 36 volt en 15 Ah.

Daarmee fietsen we vooral in de kuststreek, het Brugse ommeland, Zeeuws-Vlaanderen en Zeeland. Voor we de motor hadden, deden we afstanden van ongeveer 20 ร  25 km. Dit wordt nu makkelijk 30, 40 tot soms boven 50 km.

Mijn vrouw gebruikt wat meer ondersteuning dan ik, maar gemiddeld haal ik nu 200 km per laadbeurt en mijn vrouw 150 km.

Daarnaast heeft zij ook haar stadsfiets die we in dezelfde periode op dezelfde manier lieten ombouwen.

Daar is de situatie natuurlijk heel anders: korte afstanden naar de bakker, slager, krantenwinkel, supermarkt, stoppen aan de lichten, traag verkeer in stad... Maar ook hier is er een mooie score: ongeveer 1 keer laden per maand en dan kan ze weer verder voor plusminus 80 ร  90 km.

Groetjes en hartelijk dank Wim,

Jan en Marieke
... Wissel deze metabox.
Anthony D. uit Diksmuide  
Wim heeft mijn fiets omgebouwd naar elektrisch. Wim weet waar hij over spreekt. Met andere woorden een professioneel vakman. De service na de ombouw is buitengewoon top.

Als je je fiets wil ombouwen laat het dan doen door Wim.

Grtz Anthony
... Wissel deze metabox.
Ketels E uit Meulebeke  
Heb een bestaande fiets omgebouwd met een Bafang midden motor.

Heb mijn ombouwset aangekocht bij Wim Vervaele. Wim heeft mij zelf op weg geholpen met technische uitleg en demonteren van pedalen en trapas zodat ik die speciale sleutels niet moest kopen.

Heb reeds 500 Km gereden.... zalig. Vind het stukken beter dan mijn 2 jaar oude Ebike die me 2850โ‚ฌ kostte en de problemen er gratis bij kreeg. Ook is de handhendel zalig om aan te zetten, wat ik tot op heden bij geen enkele Ebike tegen gekomen ben.

Het is ook aangenaam kopen bij Wim Vervaele. Een persoon met kennis van zaken en iemand die zich ook 100% geeft voor zijn zaak en zijn klanten, ja er bestaan nog mensen met arbeidsvreugde en beroepsernst. Dank je Wim

Een tevreden persoon

Eric
... Wissel deze metabox.
Jan en Marieke uit Roeselare  
Hartelijk dank Wim om ons zo vlug uit de nood te helpen na onze panne tijdens onze mooi trip naar Cadzand en Knokke. Je service is echt uitzonderlijk.

Binnenkort zullen we uitvoerig verslag uitbrengen over onze ervaring met de 3 omgebouwde fietsen.

Groetjes,

Jan en Marieke
... Wissel deze metabox.
Jan uit Harelbeke  
Hallo Wim,

Ik wou jou (en iedereen die dit leest) gewoon laten weten dat de Bafang ombouwset het nog steeds schitterend doet op m'n fiets. Ook het bedieningspaneeltje met de knopjes houdt momenteel al 2000 kilometer stand. Het vorige was defect na 1000-tal kilometer, en heb je gratis en met de glimlach vervangen.

Wekelijks doe ik 100km of meer, en ik ben uitermate tevreden van de Bafang-set ! Soms denk ik dat je gek moet zijn om een elektrische fiets (45km/u) van 4000โ‚ฌ te kopen, als je weet dat je bij Wim Vervaele en Bafang terecht kan voor ongeveer 1/3 van de prijs. bedankt voor je passie en hulpvaardigheid !
... Wissel deze metabox.
Rosa en Gregoire uit Zandvoorde  
Door beperkte mobiliteit ging het niet meer goed om te fietsen. Wim heeft de fiets onderhanden genomen waardoor ik nu terug kan fietsen zowel stapvoets als rondritten van enkele kilometers.af en toe een makkementje maar Wim staat klaar om het op te lossen.
... Wissel deze metabox.
Jan De Corte uit Oostkamp  
In het voorjaar had ik zin in een nieuwe fiets. De elektrische installatie van mij vorig exemplaar diende natuurlijk overgeplaatst. Het was een volledig nieuw concept; van een motor in het achterwiel naar voorwielaandrijving om zo op een gemakkelijke manier mijn versnellingsgroep te kunnen aanpassen.

Na contact met Wim was het wiel binnen de twee weken geleverd. Nu nog de ombouw van het elektrisch gedeelte. Deels was dit eigen werk, maar de finesse, het echte vakmanswerk, daarvoor moest ik op Wim terugvallen.

Geen probleem, een afspraak in zijn atelier, en binnen de korste keren was alles perfect afgesteld.

Nu, een drietal maand later, na lang genoeg te hebben uitgetest, ben ik overtuigd van het juiste advies dat ik van Wim heb gekregen, het resultaat van zijn vakkennis.

Ik kan iedereen aanraden die overweegt van zich een elektische fiets aan te schaffen, vooraf toch eens contact op te nemen met Wim. Zijn vrijblijvende kennisoverdracht zal indruk maken.

Jan De Corte
... Wissel deze metabox.
Romain Vanwynsberghe uit Moorsele  
Dag Wim, met onze oprechte dank. Je hebt prachtig werk geleverd. Uw beroepsernst, eerlijkheid en onthaal is onvervangbaar. Hartelijk dank.
... Wissel deze metabox.
Rik Vervaele uit Torhout  
Wim bedankt voor het ombouwen van mijn fiets naar een elektrische ,zeer tevreden .

Ook dienst na verkoop ,een aanrader .

Rik
... Wissel deze metabox.
Vansteelant Gabriรซl uit Lichtervelde  
Wim is een kenner voor het ombouwen van uw gewone fiets ,naar een elektrische fiets

Ook voor aankoop van een nieuwe moet je bij Wim zijn

En we spreken dan nog niet van zijn Service, die is op en top

Dus neem zeker een bezoek

Gabriel
... Wissel deze metabox.

Ontvang regelmatig onze fietstips