Voor- of achterwielaandrijving

Montage

De ombouwset bestaat uit de batterij, de motor in het wiel, de besturing aan het stuur met snelheidsmeter, de oplader, gashandel en twee remgrepen met motoronderbreking.
Deze set wordt door Wim Vervaele volledig kant-en-klaar gemonteerd op uw bestaande fiets. Wim Vervaele bespreekt vooraf de noden en wensen met de klant en zorgt dat de ombouw perfect aanleunt bij de behoefte.

SPECIFICATIES

Motor

250 Watt
39 Nm koppel

Batterij

36 V, 17 Ah
(levert 612 Wh)

Bediening

9 ondersteuningsniveau's

Als u voor deze ombouwset op uw fiets kiest, rijdt u enkel conform de Belgische wetgeving als u de ondersteuning begrenst tot 25 km/u. Dit wordt eenvoudig ingesteld via het LCD-scherm.

De motor zit ingebouwd in een bijgeleverd wiel (met aluminium dubbelwandig gebuste velg en roestvaststalen spaken 3 maal gekruist gespaakt). Ook alle andere onderdelen zoals onder andere een Pedal Assist Sensor (PAS) en een LCD bedieningspaneel maken deel uit van de besturing van de elektrische motor.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie