MIDDENMOTOR

Met een middenmotor ombouwset kiest u voor een uiterst soepel rijgedrag. Deze motor is opmerkelijk stil en betrouwbaar. De middenmotor wint stilaan aan populariteit.

Deze ombouwset is verkrijgbaar in drie versies (250 Watt, 500 Watt en 750 Watt motor). De 750W versie heeft een motor met een veel groter vermogen. Want de 750 Watt ombouwset wordt geleverd met een 48 V, 13.2 Ah batterij. De 250 Watt ombouwset heeft een 15 Ah, 36 V batterij.

De 500 Watt en 750 Watt versie heeft een motor met een veel groter vermogen. Hierdoor kan u natuurlijk veel sneller rijden en fietst u soepeler bergop of tegen wind.

Opgelet: De 750 Watt versie haalt snelheden van meer dan 45 km/u.

De motor zit ingebouwd op de trapas.

Let op je veiligheid!

Zolang je zelf trapt blijf je wettelijk gezien fietser. Je bent verzekerd via de familiale verzekering. Wat je wel best doet is zorgen voor de persoonlijke beschermingsmiddelen. Een fietshelm dragen is geen overbodige luxe. Anticipeer op het feit dat de auto's jouw snelheid onderschatten. Fluo kledij en extra reflectoren zorgen ervoor dat je gezien blijft. Heel belangrijk: zorg ook voor heel sterke verlichting, zowel voor- als achterlicht.

Montage

De MIDDENMOTOR bestaat uit de batterij, de motor ter hoogte van de trapas, de besturing aan het stuur met snelheidsmeter, de oplader, en gashandel die ondersteunt als je blijft trappen.

Deze ombouwset met MIDDENMOTOR wordt door Wim Vervaele volledig kant-en-klaar gemonteerd op uw bestaande fiets. Wim Vervaele bespreekt vooraf de noden en wensen met de klant en zorgt dat de ombouw perfect aanleunt bij de behoefte.

SPECIFICATIES

Motor BAFANG 36 V
of
Motor BAFANG 48 V

250 Watt met 80 Nm koppel
of
500 Watt met 120 Nm koppel

Batterij

36 V, 17 Ah (levert 612 Wh)
of
48 V, 14 Ah (levert 672 Wh)
of
48 V, 17 Ah (levert 812 Wh)

Bediening

9 ondersteuningsniveau's

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie