Ombouw van je eigen fiets

Fiets met hulpmotor...

Omgebouwde "old-timer"!

Omgebouwde "old-timer"!

De electrische fiets wint steeds meer enthousiasme van zowel jong als oud. Vlaanderen wordt nu wel niet gekenmerkt door veel hellingen, maar het kan toch flink waaien. Een elektrische hulpmotor tijdens het fietsen maakt het fietsen heel wat aangenamer. Meer nog, je zult sneller de fiets nemen om even een boodschap te doen of om een uitstapje te maken op een mooie vakantiedag. Goed voor de gezondheid dus!

Budgetvriendelijk!

Wie droomt er nu niet van een elektrische fiets? Maar ja, je hebt nog zoveel te kopen en je plannen zijn eindeloos. Je eigen fiets ombouwen biedt een budgetvriendelijke oplossing. Heb je nog een degelijke fiets maar wil je overstappen op een elektrische? Overweeg dan zeker de oplossing die wij bieden. Voor de helft van de prijs van een electrische fiets bouwen we jouw fiets om tot een electrische fiets.

Laat je eigen fiets ombouwen!

Dat bespaart je ook de zorgen wat te doen met je oude fiets die eigenlijk nog te goed is om weg te gooien. Geef je stalen ros en jezelf een nieuw leven! Jouw eigen fiets ombouwen naar een electrische fiets kan gemakkelijk gebeuren met één van onze ombouwsets. Je hoeft zelf niks te doen want Wim Vervaele bouwt je fiets in korte tijd om met een hulpmotor, batterij en regeling zoals jij dat wenst. Vraag gratis uw offerte aan.

Erkend installateur van Turbobike

Wim Vervaele is officieel erkend installateur van de ombouwsets van Turbobike. Op deze site vind je nog meer informatie over de sets en de voordelen.

Meer info?

  • Ombouwsets Ombouwsets
  • Techniek Techniek

Nieuwe fiets!

Ombouwen?

Contactgegevens

Wim Vervaele
Nieuwstraat 30
8810 Lichtervelde
wim@vervaele.be

Bellen

Het gemakkelijkste is ons contacteren via het contactformulier.

Openingsuren:
Van MAANDAG tot VRIJDAG opern van 13u30 tot 18u30. (voormiddag gesloten).
ZATERDAG open van 8u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 18u30.
Gesloten op zon - en feestdagen.

Tel. 0484/96.70.70

Aantal bezoekers

Algemene voorwaarden   ·   Sitemap   ·   Wetgeving